Verblijf

Katers en poezen

Tot een leeftijd van ongeveer 6 maanden hoeft de kater nog niet gecastreerd te zijn. Daarna mag hij komen logeren als hij gecastreerd is.
Poezen hoeven niet gecastreerd te zijn. Wel vragen wij u aan te geven als de poes niet gecastreerd is. Dit om ongewenste verrassingen te voorkomen.

 

De ruimte

Katten hebben bij ons, in tegensteling tot thuis, geen territorium. Daardoor tolereren en accepteren ze elkaar in de ruimte. Ze kunnen ook naar buiten, we hebben een veilige kasruimte met buitengevoel door de vele luchtramen. Voor katten die echt niet van soortgenoten houden of bang zijn, hebben we een aparte kamer. Overigens is het eerste bezoek spannend voor alle katten, wij zien dat ze zich meestal snel thuis voelen in ons hotel.

 

Voeding

Twee keer per dag krijgen alle katten brokjes. Wij voeren brokjes van Royal Canin in verschillende smaken.

We hebben een aantal dieetvoeren op voorraad. Als uw kat een ander dieetvoer heeft, verzoeken wij u vriendelijk dit mee te geven.

brok - dry food
Royal Canin Urinary S/O
Royal Canin Urinary S/O moderate
Hill's c/d
Royal Canin Satiety Weight Management
Royal Canin Renal
Royal Canin Renal select
Royal Canin Renal special

 

Vachtverzorging

Een eenvoudige kambeurt behoort ook tot de verzorging, mits uw kat dat waardeert.
Heeft u bijvoorbeeld een langharig ras en wilt u graag een uitgebreide trimbehandeling dan kunnen wij de kattentrimmer vragen langs te komen.

 

Medicatie

Het toedienen van eenvoudige medicatie kunnen wij doen. Geeft u de medicatie wel mee?

 

Dierenarts

Mocht uw kat onverhoopt ziek worden of medische verzorging nodig hebben, zullen we de dierenarts inschakelen. Is uw eigen dierenarts in Aalsmeer, Amstelveen, Kudelstaart of Uithoorn dan bezoeken wij uw eigen dierenarts. De kosten van de dierenarts komen voor uw rekening.

 

Dibevo

Wij zijn lid van brancheorganisatie Dibevo. De algemene voorwaarden van Dibevo zijn van toepassing.

_dsc7476